De Barbecuebus

Jan Nomden, ambachtelijk slager uit Oostwold, is een begrip op het gebied van barbecues. Geen advies is hem te moeilijk. Maar ook zijn bus is een begrip. Zijn oldtimer barbecuebus waarmee hij door heel Groningen, Friesland en Drenthe tuft en alle barbecuebestellingen bij klanten thuis bezorgt.

BarbecuebusDe nostalgie straalt er dan ook vanaf als Nomden bij de klanten het erf op rijdt. Naast zijn slagerij en pannecue doet hij dit met veel plezier. De bus is van 1966 en is geheel gerestaureerd en volledig in gebruik voor de barbecuebezorging.

Nomden is er dan ook zeer blij mee, want heel Groningen, Friesland en Drenthe is zijn werkgebied. In de overzichtelijke folder is te lezen welke aanbiedingen hij heeft. En dat zijn er nogal wat: verschillende samengestelde pakketten, kinderpakketten en er is een vegetarisch pakket. Onderweg wordt Nomden regelmatig aangesproken en gefotografeerd. Daar geniet hij van. Zo combineer je je werk ook weer met je hobby.

Nomden, zelf een liefhebber van vlees, houdt ook van barbecueën. Daarom weet hij precies hoe zijn klanten hun producten willen hebben. Door zijn service heeft hij een grote klantenkring opgebouwd. Hij maakt het de klant dan ook op alle manieren gemakkelijk: brengen en halen, vlees in koelboxen, hij doet zelfs de afwas.

Het grote barbecueseizoen komt er weer aan. Nomden ziet hier met genoegen naar uit. Niet dat men in de winter met barbecueën stopt. Dan bestelt men ook. En steeds vaker de pannecue. De pannecue is een soort barbecue, maar dan in pannen en in de winter.

 

 Barbecuebus – Slagerij Nomden l Huningaweg 44a l 9682 PB Oostwold l Tel: 0597-551256