Houdt u zelf of heeft u gasten die van vis en/of vegetarische gerechten houden? Wij gaan het regelen! Barbecuebus krijgt regelmatig de vraag of wij ook vis en vegetarische gerechten serveren. En natuurlijk doen wij dit want een barbecue is niet compleet zonder deze heerlijke gerechten. Of u nu houdt van een lekkere forel en een garnalenspies of liever vegetarisch eet en een groenteburger of vegaschnitzel verkiest. Wij hebben voor ieders wat. Wist u dat wij vaak te horen krijgen dat onze vegetarische producten ook door vleesliefhebbers geproefd worden en zij dit ook heerlijk vinden? Wellicht eet u binnenkort ook vegetarisch!
Geef binnenkort een heerlijke barbecue! Want geef toe.. wie houdt er nu niet van een barbecue? Wij verzorgen complete barbecues voor borrels, verjaardagsfeestjes, bruiloften en overige feestjes! Sta jij binnenkort gezellig met vrienden, collega’s of familie rond de barbecue?

Al onze gerechten zijn kwalitatief hoogstaand en komen uit onze eigen slagerij, Slagerij Nomden. Doordat wij het gehele proces van A tot Z, van productie tot bezorging, in hand hebben, garanderen wij kwalitatieve heerlijke barbecuegerechten. Onderstaand ziet u ons keuzes betreffende de visgerechten en de vegetarische gerechten. Heeft u meer behoefte in vleesprodcuten? Neem dan een kijkje op onze barbecueproducten pagina. Wilt u meer weten over wat allemaal mogelijk is bij Barbecuebus? Neem dan contact met ons op.

 • Courgettespies

  1,00

  Courgettespies voor de barbecue. Ontdek onze specialiteiten voor op de barbecue en maak van uw barbecue een groot feest voor iedereen!

 • Forel

  3,50

  Onze forellen maken onderdeel uit van ons barbecue assortiment. Forellen kunt u extra bestellen bij onze barbecue pakketten.
  Als u forellen alleen los bestelt, krijgt u geen BBQ en bezorgen. Kies dan een pakket, daar zit alles bij.

 • Garnalenspies

  2,50

  Onze garnalenspies maakt onderdeel uit van ons barbecue assortiment. Garnalenspiezen kunt u extra bestellen bij onze barbecue pakketten.
  Als u garnalenspiezen alleen los bestelt, krijgt u geen BBQ en bezorgen. Kies dan een pakket, daar zit alles bij.

 • Tomatenspies

  1,00

  Onze tomatenspies maakt onderdeel uit van ons barbecue assortiment. Tomatenspiezen kunt u extra bestellen bij onze barbecue pakketten.
  Als u tomatenspiezen alleen los bestelt, krijgt u geen BBQ en bezorgen. Kies dan een pakket, daar zit alles bij.

 • Vega shaslick

  1,25

  Vega shaslick voor de barbecue. Ontdek onze specialiteiten voor op de barbecue en maak van uw barbecue een groot feest voor iedereen!

 • Vegetarische hamburger

  1,25

  Vegetarische hamburger voor de barbecue. Ontdek onze vegetarische specialiteiten voor op de barbecue en maak van uw barbecue een groot feest voor iedereen!

 • Visspies

  2,50

  Visspies, één van onze vele kwaliteits barbecue producten. Extra te bestellen bij onze complete barbecue pakketten.

 • Fakkelbrood

  2,50

  Fakkelbrood. Extra te bestellen bij een compleet barbecuepakket.

  Prijs fakkelbrood: Informeer naar de prijzen