Wilt u binnenkort ook genieten van een heerlijke barbecue? Groot gelijk! Wij helpen u graag de perfecte barbecue organiseren. Wat is belangrijk bij een barbecue? Uiteraard vrienden, familie of collega’s om het heerlijke eten mee te delen. Daarnaast in de basis een goede barbecue die het vlees goed gaard maar het aller belangrijkst is natuurlijk het overheerlijke vlees en de lekkere bijgerechten. Barbecuebus.nl heeft alles in huis om uw barbecue compleet te maken. Onderstaand ziet u al onze heerlijke vleesproducten en bijgerechten zoals gepofte aardappels en brood met kruidenboter. Krijgt u al honger? Waarschijnlijk wel! Dus plan nu uw gezellige barbecue en bestel onderstaand uw benodigdheden.

 • Bbq brood bruin

  2,50

  Met het stokbrood bruin van barbecuebus is uw barbecue bijna compleet. Stokbrood bruin en meer voor bij de barbecue, extra te bestellen bij een compleet barbecuepakket.

  Prijs: € 2,50 per stuk

 • Bbq brood wit

  2,50

  Met het stokbrood wit van barbecuebus is uw barbecue bijna compleet. Stokbrood wit en meer voor bij de barbecue, extra te bestellen bij een compleet barbecuepakket.

  Prijs: € 2,50 per stuk

 • Fakkelbrood

  2,50

  Fakkelbrood. Extra te bestellen bij een compleet barbecuepakket.

  Prijs fakkelbrood: Informeer naar de prijzen

 • Kruidenboter

  1,50

  Kruidenboter. Boter met verse kruiden voor een frisse volle romige smaak. Extra te bestellen bij een compleet barbecuepakket. Binnen 35 Km GRATIS bezorgd!

  Prijs kruidenboter: € 1,50 per stuk