Wilt u binnenkort ook genieten van een heerlijke barbecue? Groot gelijk! Wij helpen u graag de perfecte barbecue organiseren. Wat is belangrijk bij een barbecue? Uiteraard vrienden, familie of collega’s om het heerlijke eten mee te delen. Daarnaast in de basis een goede barbecue die het vlees goed gaard maar het aller belangrijkst is natuurlijk het overheerlijke vlees en de lekkere bijgerechten. Barbecuebus.nl heeft alles in huis om uw barbecue compleet te maken. Onderstaand ziet u al onze heerlijke vleesproducten en bijgerechten zoals gepofte aardappels en brood met kruidenboter. Krijgt u al honger? Waarschijnlijk wel! Dus plan nu uw gezellige barbecue en bestel onderstaand uw benodigdheden.

 • Breekbrood

  2,50

  Prijs breekbrood: € 2,50 per stuk

 • Broodje gezond

  1,25

  Prijs broodje gezond: € 1,25 per stuk

 • Focaccia

  2,50

  Met de focaccia’s van barbecuebus is uw barbecue bijna compleet. Focaccia en meer voor bij de barbecue, extra te bestellen bij een compleet barbecuepakket.

  Prijs: € 2,50 per stuk

 • Gevulde stokbrood

  1,75

  Gevulde stokbrood van Slagerij Nomden. Lekker als tussendoor of voor bij de borrel. Feestje? Keuze uit gevarieerde hapjesschalen. Kwaliteit gegarandeerd!

  Prijs gevulde stokbrood: € 1,75 per stuk

 • Oerbol

  2,50

  Met de oerbol van barbecuebus is uw barbecue bijna compleet. Oerbollen en meer voor bij de barbecue, extra te bestellen bij een compleet barbecuepakket.

  Prijs: € 2,50 per stuk

 • Tomatensalsa

  2,50

  Met tomatensalsa van barbecuebus is uw barbecue bijna compleet. Tomatensalsa en meer voor bij de barbecue, extra te bestellen bij een compleet barbecuepakket.

  Prijs: € 2,50 per stuk

 • Fakkelbrood

  2,50

  Fakkelbrood. Extra te bestellen bij een compleet barbecuepakket.

  Prijs fakkelbrood: Informeer naar de prijzen

 • Gepofte aardappel

  1,50

  Onze gepofte aardappelen maken onderdeel uit van ons barbecue assortiment. Gepofte aardappelen kunt u extra bestellen bij onze barbecue pakketten.
  Als u gepofte aardappelen alleen los bestelt, krijgt u geen BBQ en bezorgen. Kies dan een pakket, daar zit alles bij.

  Prijs gepofte aardappel: € 1,50 per stuk

 • Kruidenboter

  1,50

  Kruidenboter. Boter met verse kruiden voor een frisse volle romige smaak. Extra te bestellen bij een compleet barbecuepakket. Binnen 35 Km GRATIS bezorgd!

  Prijs kruidenboter: € 1,50 per stuk

 • Breekbrood

  2,25

  Breekbrood. Heerlijk brood met een hartige smaak. Een van onze vele specialiteiten voor bij de barbecue, extra te bestellen bij een compleet barbecuepakket.

  Prijs: € 2,25 per stuk

 • Stokbrood

  1,50

  Met stokbrood van barbecuebus is uw barbecue bijna compleet. Stokbrood en meer voor bij de barbecue, extra te bestellen bij een compleet barbecuepakket.

  Prijs: € 1,50 per stuk