Wilt u binnenkort ook genieten van een heerlijke barbecue? Groot gelijk! Wij helpen u graag de perfecte barbecue organiseren. Wat is belangrijk bij een barbecue? Uiteraard vrienden, familie of collega’s om het heerlijke eten mee te delen. Daarnaast in de basis een goede barbecue die het vlees goed gaard maar het aller belangrijkst is natuurlijk het overheerlijke vlees en de lekkere bijgerechten. Barbecuebus.nl heeft alles in huis om uw barbecue compleet te maken. Onderstaand ziet u ons brood assortiment. Krijgt u al honger? Waarschijnlijk wel! Dus plan nu uw gezellige barbecue en bestel onderstaand uw benodigdheden.

 • Bbq brood bruin

  2,50

  Met het barbecue brood bruin van barbecuebus is uw barbecue bijna compleet. barbecue brood bruin en meer voor bij de barbecue, extra te bestellen bij een compleet barbecuepakket.

  Prijs barbecue brood bruin: € 2,50 per stuk

 • Bbq brood wit

  2,50

  Met het barbecue brood wit van barbecuebus is uw barbecue bijna compleet. barbecue brood wit en meer voor bij de barbecue, extra te bestellen bij een compleet barbecuepakket.

  Prijs: € 2,50 per stuk

 • Fakkelbrood

  2,50

  Fakkelbrood. Extra te bestellen bij een compleet barbecuepakket.

  Prijs fakkelbrood: € 2,50

 • Kruidenboter

  1,50

  Kruidenboter. Boter met verse kruiden voor een frisse volle romige smaak. Extra te bestellen bij een compleet barbecuepakket.

  Prijs kruidenboter: € 1,50 per stuk